Campania- Direcționează impozitul pe venit pentru Asociația Consultantului Roman pentru Lactație (ACLR)

TU ALEGI CE FACI CU IMPOZITUL ANUAL PE VENIT!
Fara costuri dar cu un efort mic, de a merge la ANAF sa depui Formularul 230 pana la finalul lunii Martie, poti ajuta asociatia noastra sa deruleze mai multe proiecte!
Dacă eşti salariat, poţi direcţiona 2% din impozitul anual pe venit către o asociatie aleasa de tine sau o cauză caritabilă. Daca nu completezi formularul, suma respectiva rămâne la stat.
Poţi să ne ajuţi şi mai mult dacă îţi convingi familia, prietenii şi colegii să iti urmeze exemplul.

CE NE PROPUNEM NOI IN 2019?
Cu mai multe resurse financiare, vom accelera procesul prin care meseria de Consultant in Lactatie va fi recunoscuta in Romania.
Vom face traininguri la nivel national si vom ajuta profesionistii sa se dezvolte.

ACLR este o organizație non-profit cu scopul principal de a apăra, promova și reprezenta drepturile profesionale, economice și sociale și interesele membrilor săi, în spiritul accesului liber la practica profesiei de consultant în lactație. în România, profesia de consultant în lactație și introducerea acestei profesii în rândul profesiilor practicate în economia națională (Clasificarea Română a Ocupațiilor).

CINE POATE REDIRECŢIONA?
Poţi completa Formularul 230 dacă eşti salariat persoană fizică. Poți depune formularul personal la centrul ANAF de care aparții cu domiciliul așa cum apare în cartea de identitate sau poți trimite formularul la ANAF prin poștă cu confirmare de primire.
Termen limita:
Te rugăm să depui Formularul până pe 15 martie 2019.
DATE NECESARE
Rubrica I (nume, prenume, inițiala tatălui, CNP, localitate, județ, stradă și număr stradă), Rubrica II (bifarea tipului de venituri), Rubrica III – redirecționare 2%(denumire Asociația Conusltantilor in Lactatie din Romania, CUI 32856843, cont bancar IBAN RO58 INGB 0000 9999 0425 9719, suma nu trebuie completată) și  semnătură contribuabil.
ANAF va calcula automat 2% din impozitul pe venit și va face redirecționarea.
ATENTIE
Persoanele fizice nu pot depune formulare la ANAF pentru alte persoane.

Tags: